3 bryllupsgaveidéer til under 500 kroner

Vil du gerne give en god bryllupsgave, når du inden længe skal til bryllup, men har du ikke det største gavebudget at give af, har vi her fundet et par gode gaveidéer til brudeparret, som alle holder sig under 500 kroner.

Det er ikke alle, der har råd til at give gaver for tusindvis af kroner. Og det er der heller ingen, der kræver af dig, når du skal med til bryllup. Brudeparret bliver bare glade for, at du kommer, og at du så har en mindre gave med end nogle af de andre, spiller ingen rolle.

En flot gavekurv

For under 500 kroner kan du sagtens finde en rigtig flot gavekurv, som du kan give til brudeparret på den store dag. Og kan du ikke finde en gavekurv, der passer lige netop ind som en god bryllupsgave, er der jo også mulighed for at lave din egen kurv.

Ofte kan du få plads til at putte meget mere i en kurv, du selv laver, end dem du køber færdiglavet. Så har du tid til at lave din egen gavekurv, kan du komme langt selv for 500 kroner.

Middag for to

Så kan det som regel også lade sig gøre for dig at købe et gavekort til en middag for to for under 500 kroner. Der er nok rigtig mange, der vil tage oplevelser for 2 med som gave til brudeparret, og her er det jo oplagt at give en middag for to, da de helt sikkert kan bruge sådan en oplevelse i deres nye ægteskab.

Ved at give det som et gavekort, har de også plads til selv at finde ud af, hvilken restaurant de skal bruge det på, og hvornår de skal gøre brug af deres gavekort. Så det er en rigtig god bryllupsgave til under 500 kroner.

To gode flasker vin

Sidst, men ikke mindst, kan du også vælge at give et par gode flasker vin. Der er som regel mange, der vælger at give lidt vin eller champagne med til deres gave, og det kan du jo også bare gøre, hvis du vil.

Du kan nemt finde to gode flasker for under 500 kroner, og pakker du dem ind lidt fint, er det også en rigtig flot gave at komme med til brylluppet. Brudeparret har sikkert også brug for lige at koble af med en god flaske vin oven på at have arrangeret så stor en fest.

Med en af disse bryllupsgaver er du godt kørende.