3 tips til hvad du kan lave med dine bedste veninder

Er du velsignet med den dejligste vennegruppe af piger, så er du utrolig heldig. Et stærkt bånd med veninder, er svært at bryde og man deler minder på både godt og ondt. Er man tilmed flere piger, som har det fantastisk godt sammen, så er der nærmest ikke det man ikke kan gøre sammen. Men livet går selvfølgelig sin gang, og det betyder naturligvis at alle bliver ældre. Nogle skal måske giftes, eller allerede er blevet. Nogle venter måske barn eller allerede har stiftet familie. Og så er der selvfølgelig også nogle som flytter langt væk. Selvom det er fristende at stoppe tiden, så man kan være i minderne for evigt, så er det desværre ikke tilfældet. Derfor, er det vigtigt at holde kontakten og sørge for at ses. Også selvom det er en gang imellem. Læs med her.

1. Tage på tøseferie i udlandet

Det er altså ikke kun fordi man kan rejse ud som venner i 20’erne til nogle af festdestinationerne. En rejse med dine veninder, uanset alder er altså en unik måde at skaber minder sammen på. Er det muligt for dine veninder at tage med på et tidspunkt, kan I jo planlægge det så det passer med andre. Om det bare er en weekendtur til Paris, eller en uge i luksus i Spanien, er som underordnet. Det vigtigste er, at turen handler om jer og jeres venskab.

2. Tag i sommerhus med pigerne

I behøver heller ikke rejse til udlandet for at have det sjovt. I kan eksempelvis leje et sommerhus i en weekend, hvor i rigtigt kan tøsehygge med hinanden. Én af jer kunne eksempelvis få fat i en VPN, så I er sikre på at have masser af underholdning i til en filmaften. På https://www.privacysharks.com/dk/vpn/android/, kan man læse mere om VPN til Android for eksempel. En hjemmebiografsaften med film eller serier fra u    dlandet, vil helt sikkert blive et hit. Skal I have det ekstra lækkert i sommerhuset, så kan I jo vælge et med pool og spa.

3.  Hold en sjov fest for tøserne

En god fest med pigerne er svær at slå. Hvis tiden er knap for jer alle, kan en enkelt aften måske nemmere hives ud af kalenderen, end en hel uge eller en weekend. Derfor, kan du jo være værten som står for dette arrangement. Du kan jo lave lækker tapas og købe nogle bobler til anledningen. Derefter, kan I jo tage en bytur eller bare nyde hinandens selskab derhjemme.

Er det svært at finde ud af, hvornår alle kan være med til noget, kan du jo prøve at lave en gruppe chat. Derudover, kan du jo foreslå nogle datoer, som dine veninder så kan forholde sig til.