Få de seneste nyheder med på farten

Har du styr på, hvad der sker i Danmark i dag? Få de vigtigste nyheder med dig overalt, så du altid er opdateret på seneste nyt. Corona situationen er i udvikling og der sker ændringer hele tiden. Få seneste nyt her.

Hvad sker der i Danmark i disse dage og hvordan ser verdenssituationen? Der sker rigtigt meget lige for tiden og der er hele tiden nyt om coronavirus og situationen, både lokalt nationalt. Regeringen kommer ofte med nye meldinger og markante ændringer i forhold til corona situationen og derfor er det vigtigt at du som læser får seneste nyt på en nem og overskuelig måde. Find dine lokale og nationale nyheder lige her, så du har på, hvad der foregår i Danmark i dag.

Få sundhed leveret lige til døren

Restauranterne har været lukket et godt stykke tid nu og måske har lockdown gjort, at du måske ikke har benyttet dig så meget af takeaway mulighederne. Det kan være, at du er ved at løbe tør for inspiration til aften måltiderne efter et langt corona år, med masser af hjemmelavet mad at og du trænger til en pause. Måske er du ikke en haj til at lave mad eller mangler interessen for det, så kan du med fordel prøve en måltidskasse med færdigretter, så du slipper for at skulle stå for aftensmaden.

Du kan læse meget mere om de forskellige muligheder for at få en måltidskasse leveret lige til døren, for at give dig mere overskud, sundhed og værdi i hverdagen. Du har kan læse meget mere om, hvad en måltidskasse er og finde inspiration til den helt rigtige måltidskasse til dig.

Der findes en stort antalt leverandører, som alle kan tilbyde hver deres unikke præg.

Er du vegetar, veganer eller vil du gerne have økologisk mad har du mulighed for at vælge dette.

Du kan vælge forskellige leveringsmuligheder, så det passer ind efter dit skema og dine behov. Hvis du ønsker mad leveret flere gange om ugen, kan du tilpasse det efter de dage som du vil have måltidskasserne leveret på.

Sådan sparer du flere penge på elregningen

Elektricitet er dyrt og mange får store regninger på strøm. Mange danskere betaler dyre domme for strøm uden at vide meget om, hvilket elselskab de faktisk bruger og, hvad priserne er. Der er mange måder, at man kan spare penge på regningen og et godt råd er faktisk at få tjekket op på, hvilket selskab man bruger og hvad det koster. Læs mere her, hvor du kan sammenligne priserne igennem forskellige udbydere.

Det er muligt at skifte selskab, hvis man gerne vil. Dette blev vedtaget for en del år siden, og man har derfor sin gode ret til at vælge et andet selskab. Andre gode råd til at kunne spare på elregningen kan også være at ændre sin vaner, hvilket kan tage tid, men give store besparelser på lang sigt. For eksempel er det en god vane, at tjekke at man har slukket for alt, når man forlader hjemmet. Er der altid lys, som brænder i hjemmet så kan det altså være en fordel at slukke disse.

Andre gode råd til at spare på elregningen er også muligheden for at tørre tøj udenfor, efter det er vasket. Er man i sommerhus eller feriebolig, hvor der for eksempel er elradiatorer og varmepumpe, kan det også ofte være en fordel at bruge varmepumpen fremfor elradiatorer.